2014-12-09 09:17:11• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Csak a legszükségesebb munkát végezze el

Napi horoszkóp december 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha még mindig úgy érezné, hogy sötétben tapogatózik önmagát és a követendő irányt illetően, most képes lesz kiutat találni, bár ehhez lehet, hogy állást kell változtatnia. Lassan el kell kezdenie a karácsonyi nagy bevásárlást...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Rák jegyében áll, ilyenkor mindenki a családjával törődik. Nézzen körbe a karácsonyi vásárokon, bizonyára talál olyan holmit, aminek valamelyik rokona nagyon örülne. Ma akár még alkudhat is az árból egy keveset.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold még a Rák jegyében áll, de ön már alig várja, hogy tovább haladjon az Oroszlánba. Délután lehet, hogy mozdulni sem lesz kedve... Az ilyen napok igazán pihentetők, de az ön számára nem elég izgalmasak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Rák jegyében álló Hold felélénkíti: nem sokat teketóriázik, teszi dolgát, és mindent gyorsabban el tud intézi, mint máskor. Lelkesíti a csapatmunka, ma nagyobb sikert tud elérni, ha nem egyedül dolgozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Mars szemben áll az ön jegyével, ezért ez a kedd kritikusabb lesz, mint más napok, sőt! A negatív következmények a vitáktól az akadályoztatásokig terjedhetnek. Ha szerencséje van, találhat valakit, akivel mély érzelmi beszélgetéseket folytathat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma a Rák jegyében látható, és az uralkodó bolygója sem tudja támogatni. Nincs értelme szembeszállni a kozmikus törvényekkel: csak akkor tudja átvészelni ezt a napot, ha csökkenti a feladatokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bármennyire is nagy a kísértés, ne most tegyen személyesebbé egy szakmai kapcsolatot, maradjon szigorúan az üzletnél!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Uralkodó bolygója, a Plútó még mindig kellemetlenül kapcsolódik az Uránuszhoz. Sokat vár el önmagától, és nagy a veszélye annak, hogy emiatt csalódás érheti. Csak a legszükségesebb munkát végezze el, és a környezetét is engedje pihenni egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Uralkodó bolygója, a Jupiter trigont vet a saját jegyére: vegye ezt ajándéknak. A Vénusz szabadnapot ad önnek, azt teheti amihez kedve van, találkozhat a barátaival, vagy végre átolvashatja kedvenc folyóiratait.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Engedje ezt a napot anélkül elmúlni, hogy különösebben szerepet vállalna benne. Pihenje ki magát, és próbáljon feltöltekezni energiával egész hétre. A Hold a Rák jegyéből sokat tud ebben segíteni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Mars a Vízöntő jegyében áll: most teljes gőzzel haladhat előre. Ne vesztegesse a drága idejét, vesse bele magát a munkába! Egészen nyugodtan versenyre kelhet bárkivel, biztos, hogy jobb eredményt fog elérni nála.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Nap és a Merkúr támadja a Halak jegyét, ez kihívást, próbatételt jelez, ám minden a rendelkezésére áll ahhoz, hogy sikert érjen el. A Hold a Rák jegyéből „tolja a szekerét” előre, és nem fogja cserbenhagyni!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: